fractal@fractal.cz
+420 211 150 000 Po - Pá 8:00-18:00

Vaše letenka

Prosím zkontrolujte si, zda je v rezervaci vše v pořádku (jméno a příjmení, směrování, termín, časy, atd).

Jména cestujících musí souhlasit s cestovními doklady a není možné je v rezervaci nebo u vystavené letenky zaměňovat ani upravovat. Jména cestujících jsou požadována ve formátu PRIJMENI/JMENO MR(MRS).

Letenka je nepřenosný cestovní doklad.

Pokud máte více letenek pro jednu cestu, letecká společnost Vám neposkytne náhradu za navazující nebo předchozí letenku v případě zrušení nebo zpoždění letu či jiných problémů.

Pokud budete cestovat se zavazadlem k odbavení, ověřte si, zda je zahrnuto v ceně letenky na všech úsecích cesty.

Poplatek za změnu data na letence je informativní, změna termínu může někdy znamenat navýšení letenky do jiného aplikovatelného, dražšího tarifu z důvodu nedodržení knihovací třídy a podmínek vztahujících se k původní letence (termínu) apod.  Také může dojít k navýšení letištních poplatků, které je nutné při výměně letenky doplatit. V některých případech může být změna letenky i několikanásobně dražší než původní letenka. 

V případě nejasností nás prosím kontaktujte.

Pokud nevyužijete nevratnou letenku, prosím informujte nás, abychom ověřili možnost vrácení neproletěných letištních poplatků. Tento nárok musí být uplatněn před zahájením cesty.

Platnost rezervace je určena leteckou společností a není možné ji prodloužit. Dopravce rezervaci zruší, pokud není včas vygenerováno číslo letenky.

Letecká společnost si vyhrazuje právo na změnu cen, změnit se mohou především letištní poplatky (vše před vystavením letenky).

Letecká společnost si vyhrazuje právo na změnu časů odletů a příletů, také podmínek pro uhrazení a vystavení letenky jak u rezervací tak vystavených letenek.

Prosím zkontrolujte si, zda máte platné dokumenty a víza pro Vaši cestu.

Děkujeme za Vaši spolupráci.